حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

افزایش خشونت در مدارس رژیم صهیونیستی

خشونت در مدارس رژیم صهیونیستی در سال جاری میلادی ۴۲ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش داشته است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - 2022 December 19
کد خبر: ۱۶۴۵۳۵

به گزارش راهبرد معاصر از پایگاه العهد، روز گذشته در آخرین مورد از خشونت ها در مراکز آموزشی رژیم صهیونیستی، یک نوجوان ۱۶ ساله در شهر نتانیا طی درگیری با چند نوجوان دیگر با ضربات چاقو زخمی شد.

اواخر هفته گذشته نیز یک نوجوان ۱۳ ساله در یکی از مراکز آموزشی این رژیم به شدت توسط همکلاسی ها خود مورد ضرب و شتم قرار گرفت.

در این حادثه که بسیاری از دانش آموزان شاهد آن بودند، هیچ کدام به کمک دانشجوی حادثه دیده نرفتند و هنگامی که روی زمین افتاده بود با پا بر سر او کوبیدند.

در نخستین روزهای همین هفته شدیدترین حادثه خشونت بار در مراکز آموزشی رقم خورد بطوری که ده ها دانش آموز یک مدرسه متوسطه با در دست داشتن سنگ، چوب و چاقو وارد مدرسه شده و به دنبال یک دانش آموز ۱۶ ساله بودند.

این دانش آموز هنگامی که مهاجمین را دید وارد اتاق مدیر شد و در را بست ولی دانش آموزان مهاجم توانستند در را باز کنند و او را مورد ضرب شتم قرار دهند که پس از این حادثه، دانش آموز آسیب دیده به بیمارستان منتقل شد.

روزنامه معاریو نوشت: در روزهای گذشته، پلیس منطقه "رحوفوت" شماری از مسئولان اجتماعی و آموزشی را احضار کرد و نسبت به اینکه گزارش های پیشگیرانه درباره این تهدیدات ارائه نکرده اند مورد بازخواست قرار داد.

رئیس شورای دانش آموزی شهرک رحوفوت روز گذشته به رسانه ها گفت: ما از مشاهده این حوادث مکرر در مدارس متاسفیم و این موضوع احساس نا امنی را در میان دانش آموزان عمیق تر می کند.

ران شای افزود: این حوادث، اتفاقاتی موقتی و تصادفی نیست بلکه به پدیده ای گسترده در مدارس تبدیل شده است./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار